Dit veelzijdige ontbijt heeft zijn weg gevonden van de Mexicaanse ranch (vandaar huevos rancheros) naar hippe brunchtafels en zelfs de dinertafel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ pack
Cannellini beans
1 piece
Garlic
0.16 bunch
Scallions
½ piece
Romano pepper
½ piece
Lime
⅓ sachet(s)
Mexican-style spices
1 pack
Chopped tomatoes
2 piece
Egg
15 g
Grated cheddar
(Contains: Melk (inclusief lactose))
3 piece
Flour tortillas
½ piece
Avocado
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
40 g
Chopped red onion
25 g
Organic sour cream
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Het ei is gaar als het eiwit ondoorzichtig is geworden maar de dooier nog zacht is. Gaar langer door als je van een harde dooier houdt.
Tip: Halveer de avocado in de lengte. Draai de helften van elkaar en haal de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en haal de blokjes er met een lepel uit.
Tip: Wist je dat dit gerecht door de bonen en de hoeveelheid groente al meer dan 50% van de ADH vezels bevat?