Skip to main content
Curry yaki udon met veggie schnitzel

Curry yaki udon met veggie schnitzel

met kroepoek

Tags:
Veggie
Allergens:
Gluten
Tarwe
Soja
Sesamzaad

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Vegetarian schnitzel

100 g

Fresh udon noodles

(Contains: Gluten, Tarwe)

200 g

Vegetable mix

(Contains: Soja May be present: Selderij)

½ sachet(s)

Yellow curry spices

10 milliliters

Soy sauce

(Contains: Soja, Gluten, Tarwe)

5 milliliters

Sesame oil

(Contains: Sesamzaad)

30 g

Krupuk with kelp

Not included in your delivery

½ tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

1 tablespoon

Sunflower oil

½ teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2362 kJ
Calories565 kcal
Fat27.8 g
Saturated Fat3.2 g
Carbohydrate64.5 g
Sugar13.2 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein10.9 g
Salt3.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Zet de verse udonnoedels in een pan net onder water en breng aan de kook.
  • Kook de noedels in 1 - 2 minuten beetgaar.
  • Giet daarna af maar bewaar 25 ml van het kookvocht per persoon.
2
  • Verhit ondertussen per persoon 1/2 el zonnebloem olie in de wok of hapjespan met deksel. 
  • (Roer)bak de Oosterse groentemix 4 - 6 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de gele currykruiden toe en bak nog eens 2 minuten.
  • Voeg de noedels en de saus toe, en verhit 1 minuut. 
3
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak, zodra de pan goed heet is de schnitzel 3 - 4 minuten per kant, of tot de schnitzel goudbruin is.
  • Meng in een kom de sojasaus, sesamolie en per persoon: 1/2 el honing, 1/2 tl wittewijnazijn en 25 ml kookvocht. 
4
  • Snijd de vegetarische schnitzel in reepjes
  • Verdeel de yaki udon noedels over de borden.
  • Leg de schnitzelreepjes ernaast.
  • Serveer met de vegetarische kroepoek.

More delicious recipes with similar ingredients

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

over rice with spicy scallion salsa, cashews & cucumber
Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

with cashews, fresh herbs, vegetables & lime
Pittige Sri Lankaanse roerbak met chapati

Pittige Sri Lankaanse roerbak met chapati

met groentemix, ei en rode currykruiden
Oosterse noedels met vegetarische kipstukjes

Oosterse noedels met vegetarische kipstukjes

met komkommer, verse munt en zoet-pittige chilisaus
Varkenshaaspuntjes in zoete sojasaus

Varkenshaaspuntjes in zoete sojasaus

met gember, limoenrijst en komkommersalade
Jalfrezi-stijl kipcurry

Jalfrezi-stijl kipcurry

met gele rijst en komkommer-tomaatsalsa
Cha Ca La Vong-Style Cod with Rice Noodles

Cha Ca La Vong-Style Cod with Rice Noodles

Vietnamese classic, with nước chấm, broccolini & peanuts
Spicy Harissa Chicken Noodles

Spicy Harissa Chicken Noodles

in coconut curry sauce with peanuts & lime
Vegetarische Korma curry met geroosterde bloemkoolroosjes

Vegetarische Korma curry met geroosterde bloemkoolroosjes

met rozijnen en amandelen
Victoriabaarsfilet met kruidige kokos-groentensaus

Victoriabaarsfilet met kruidige kokos-groentensaus

met prei, bloemkool en rijst
Broodje met gehaktballen in licht pittige barbecuesaus

Broodje met gehaktballen in licht pittige barbecuesaus

met ovenfriet en frisse komkommersalade
Lauwwarme koolrabi salade met kippendij

Lauwwarme koolrabi salade met kippendij

met knoflook-gemberparelcouscous, koriander en amandelen
Varkenshaaspuntjes in bulgogisaus

Varkenshaaspuntjes in bulgogisaus

met bulgur en bosui
Zalm in hoisinsaus met ovenrijst

Zalm in hoisinsaus met ovenrijst

met geroosterde courgette en wortel
Vegetarische schnitzel met bieslookroomsaus

Vegetarische schnitzel met bieslookroomsaus

met gebakken krieltjes en salade
Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

met sperziebonen, honingpinda's en komkommersalade
Bao bun met sticky varkenshaas

Bao bun met sticky varkenshaas

met zoetzuur, sugarsnaps en zoete Aziatische saus
Japanse stijl bowl met kipgehaktballetjes

Japanse stijl bowl met kipgehaktballetjes

met groene groenten en knoflookrijst
Udonnoedels met ham en ei

Udonnoedels met ham en ei

met sesamolie, wortel en paprika

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

with basil mayonnaise, cherry tomatoes & bell pepper
Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

with crispy tortilla ribbons & cream cheese
Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

hidden courgette & spinach! | with Parmigiano Reggiano & pistachios
Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

with potato wedges & green beans
Hot Smoked Salmon Poké Bowl

Hot Smoked Salmon Poké Bowl

with avocado-mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

with rainbow salad & Thai basil
Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

with zhoug, corn & lime mayonnaise
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

with stir-fried pak choi, carrot & Romano pepper
Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

over cauliflower purée with arugula salad
Pasta Salad with Chicken & Avocado

Pasta Salad with Chicken & Avocado

with Greek-style cheese & honey-mustard dressing
Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

with roasted Romano pepper, fresh herbs & tomato salad
Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

on brioche with truffle mayo & cherry tomato salad
Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

with panko topping & homemade cheese sauce
'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

Mexican-style poached eggs in tomato sauce
Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

with courgette, bell pepper & cashews
Tomato Risotto with Shrimp

Tomato Risotto with Shrimp

with arugula salad, basil & lemon
Creamy Courgette Lasagne

Creamy Courgette Lasagne

with fresh pasta sheets & spinach
Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

with sundried tomatoes, fresh basil, arugula & lamb's lettuce