Skip to main content
Casarecce met warmgerookte zalm

Casarecce met warmgerookte zalm

in romige prei-spinaziesaus met dille en citroen

4.2
(434)

Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Vis

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

½ unit

Prei

½ unit

Sjalot

½ unit

Knoflookteen

90 g

Casarecce

(Contains: Gluten May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)

100 milliliters

Slagroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

75 g

Spinazie

(May be present: Selderij)

80 g

Zalmsnippers

(Contains: Vis)

25 g

Geraspte Italiaanse kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

¼ unit

Citroen

2.5 g

Verse dille

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

0.13 unit

Groentebouillonblokje

to taste

Peper en zout

Calories952 kcal
Energy (kJ)3984 kJ
Fat53 g
Saturated Fat24 g
Carbohydrate76 g
Sugar11 g
Dietary Fiber7 g
Protein38 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en de sjalot in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.

Penne koken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook, sjalot en prei 4 - 5 minuten aan. Kook de casarecce 10 - 13 minuten in de pan met deksel.

Saus afmaken
3

Voeg de slagroom toe aan de prei en verbrokkel het bouillonblokje boven de pan. Dek af en laat 8 - 10 minuten stoven. Voeg op het laatste moment hand voor hand de spinazie toe en roer door totdat hij geslonken is. Meng de zalmsnippers en de helft van de italiaanse kaas erdoor en verhit de saus opnieuw. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Snijd de citroen in partjes en snijd de dille fijn. Verdeel de pasta over de borden en schep de prei-spinaziesaus met zalm erover. Garneer met de dille, de overige Italiaanse kaas en de citroenpartjes.

Highest-rated dinner recipes

This week's must-try HelloFresh recipes