Skip to main content
Brunchbox | Premium Pasen | BE
Brunchbox | Premium Pasen | BE

Brunchbox | Premium Pasen | BE

4 porties | Box met 3 brunchrecepten, vers appelsiensap, vleeswaren en paasstol

Tags:
Recept
Allergens:
Milk
Wheat
Barley
Rye

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total59 minutes
Cooking Time39 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

10 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

500 g

Organic Greek yogurt

(Contains: Milk)

2 piece

Flammekueche

(Contains: Wheat)

120 g

Smoked salmon

20 g

Capers

1 piece

Onion

100 g

Organic sour cream

(Contains: Milk)

40 g

Arugula

75 g

Bunny shaped butter

(Contains: Milk)

400 g

Spelt flour

½ sachet(s)

Baking powder

(Contains: Wheat May be present: Egg, Gluten, Lupin, Milk, Soy)

20 g

Raisins

165 milliliters

Organic buttermilk

200 milliliters

Heavy cream

(Contains: Milk)

100 g

Mascarpone

(Contains: Milk)

60 g

Blueberry jam

1 piece

Lemon

2 tablespoon

Honey

1 pack

Rustic Pistolets

(Contains: Wheat, Barley, Rye May be present: Gluten, Lupin, Milk, Soy, Tree nuts, Sesame)

2 piece

Easter brioche

6 piece

Easy peel orange

175 g

Chocolate Easter figures

160 g

Brugse Blomme - Belgium

100 g

Cured ham

1 piece

Bonne Maman - Strawberry

250 g

Blueberries

Not included in your delivery

60 g

Sugar

70 g

[Plant-based] butter

1 teaspoon

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)21369 kJ
Calories5107 kcal
Fat216.8 g
Saturated Fat123 g
Carbohydrate628.5 g
Sugar327 g
Dietary Fiber40 g
Protein124.5 g
Salt13.8 g
Potassium387.5 mg
Calcium300 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Rolling Pin
Bowl
High-Sided Bowl
Whisk
Small Bowl
Hand mixer
Baking Sheet with Baking Paper
Serving platter

Cooking Steps

Scones bereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht) of 200 graden (elektrisch).
  • Haal de roomboter uit de koelkast en weeg de juiste hoeveelheid af.
  • Meng in een grote kom de bloem met het bakpoeder, 40g suiker en een snufje zout.
  • Kneed de roomboter met de hand door het droge mengsel, zodat je grove kruimels krijgt. Voeg de karnemelk toe en kneed tot een samenhangend deeg.
Scones bakken
2
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 1 1/2 - 2 cm. Strooi wat bloem op je werkblad zodat het deeg niet blijft plakken.
  • Steek met een vorm of drinkglas rondjes met een diameter van 4 - 5 cm uit het deeg en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak de scones 10 - 16 minuten in de oven, of tot ze een licht gebruind korstje hebben (zie Tip).
  • Laat de scones goed afkoelen.

Tip: Houd de oven goed in de gaten en controleer de scones na 10 minuten.

Clotted cream
3
  • Schenk de slagroom in een hoge kom en voeg 1 el suiker toe. Klop met een garde of (hand)mixer tot stevige slagroom.
  • Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Pers 1/4 citroen uit boven een kleine kom.
  • Voeg de geklopte slagroom, de geraspte citroenschil en de mascarpone toe aan een kom en meng goed met een garde (zie Tip).
  • Meng in de kleine kom de bosbessenjam met het citroensap. Bewaar in de koelkast tot serveren.

Tip: In dit recept maak je zelf clotted cream met slagroom en mascarpone. Voeg eventueel een beetje poedersuiker toe als je het te zuur vindt.

Flammkuchen
4
  • Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier. Snijd de rode ui in halve ringen.
  • Besmeer de flammkuchen met de zure room. Beleg de flammkuchen met de rode ui en kappertjes.
  • Snijd de overige citroen in partjes en pluk de blaadjes dille van de takjes.
  • Bak de flammkuchen samen met de pistoletjes en broodhaantjes  in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Gerechten afmaken
5
  • Pers het sap van de sinaasappels uit.
  • Verdeel de yoghurt over diepe kommen en besprenkel met de honing. 
  • Garneer met de frambozen en blauwe bessen.

 

Tafel dekken
6
  • Vul de tafel met de paaschocolaatjes, aardbeienjam, roomboter, yoghurt, broodjes en het verse appelsiensap.
  • Leg de coburgerham en Brugse Blomme op een serveerschaal.
  • Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm, garneer met de verse kruiden en rucola. Serveer met de de citroenpartjes,
  • Serveer de scones op een schaal met de clotted cream en de bosbessenjam.

More delicious recipes with similar ingredients

Pasta met rode pesto, paprika en gerijpte geitenkaas

Pasta met rode pesto, paprika en gerijpte geitenkaas

met rucola, basilicum en pompoenpitten
Gegratineerde pastaschotel

Gegratineerde pastaschotel

met broccoli en zongedroogde tomaten
Kipworstjes met kruidige rijst

Kipworstjes met kruidige rijst

met knoflook-snijbonen in basilicumcrème
Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

classic Levantine rice & lentils with fried onions
No-Fish Fingers with Creamy Yogurt-Dill Potato Salad

No-Fish Fingers with Creamy Yogurt-Dill Potato Salad

with radish-mesclun salad & lemon wedges
Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

in creamy sauce with capers & cherry tomatoes
Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

met avocado en salade
Kabeljauw in ontbijtspek met gebakken wortelschijfjes

Kabeljauw in ontbijtspek met gebakken wortelschijfjes

met goudbruine aardappelschijfjes en ravigotesaus
Baconburger met romige aardappelpuree

Baconburger met romige aardappelpuree

met wortel, uienjus en bieslook
Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

met broccoli met gesmolten geitenkaas
Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

with cashews, fresh herbs, vegetables & lime
Mediterranean Steak Strips with Fresh Herbs

Mediterranean Steak Strips with Fresh Herbs

over rice with Greek-style cheese, lemon & pumpkin seeds
Kruidenpuree met noordzeegarnalen

Kruidenpuree met noordzeegarnalen

met een zachtgekookt eitje en salade van rucola en tomaat
Veggie + Protein - Penne in paddenstoelenroomsaus met kipgehaktballetjes als extra

Veggie + Protein - Penne in paddenstoelenroomsaus met kipgehaktballetjes als extra

Met gebakken witlof
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing
Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

with pesto pull-apart star bread
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

met ovenfriet en een frisse salade
Romige paddenstoelensoep

Romige paddenstoelensoep

met gemalen venkelzaad, dragonboter en een rozenbroodje
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Champignonrisotto van orzo

Champignonrisotto van orzo

met courgette, walnoten en Italiaanse kaas

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Steak with Béarnaise-Style Butter

Steak with Béarnaise-Style Butter

with mushrooms, spinach & baby potatoes
Mexican-Style Steak & Roasted Sweet Potato Bowl

Mexican-Style Steak & Roasted Sweet Potato Bowl

with avocado & tomato salsa
Pizza with Serrano Ham, Burrata & Blueberry Sauce

Pizza with Serrano Ham, Burrata & Blueberry Sauce

with cherry tomatoes, basil & arugula
Peachy Grain Bowl with Greek-Style Cheese Sauce

Peachy Grain Bowl with Greek-Style Cheese Sauce

with courgette, arugula, lentils & shaved almonds
Spaghetti & Meatballs in Creamy Tomato Sauce

Spaghetti & Meatballs in Creamy Tomato Sauce

with leek, mushroom & Mexican-style spices
Pork Sausage with Dill Mayonnaise

Pork Sausage with Dill Mayonnaise

with potatoes & green beans
Sticky Teriyaki Chicken Wings

Sticky Teriyaki Chicken Wings

over bulgogi rice with vegetables & sesame seeds
Creamy Hot Smoked Salmon Penne

Creamy Hot Smoked Salmon Penne

in spinach-leek sauce with lemon & dill
Chicken Fiocchi Tricolore Alla Ragù Bianco with Parmigiano Reggiano

Chicken Fiocchi Tricolore Alla Ragù Bianco with Parmigiano Reggiano

hidden courgette & broccoli! | with basil crème & Italian seasoning
Savoury Chicken-Turkey & Vegetable Strudel

Savoury Chicken-Turkey & Vegetable Strudel

with side salad & Greek-style cheese
Miso Salmon with Sesame-Dressed Salad

Miso Salmon with Sesame-Dressed Salad

with salted peanuts, pickled onion & yellow carrot
Flatbread Pizzas with Mushrooms & Bell Pepper

Flatbread Pizzas with Mushrooms & Bell Pepper

with mozzarella & Middle Eastern-style spices
Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

with fresh herbs, shaved almonds & dried cranberries
Roasted Eggplant with Tahini Sauce

Roasted Eggplant with Tahini Sauce

with Greek-style cheese & tomato couscous
Fragrant Coconut Fish Stew

Fragrant Coconut Fish Stew

inspired by Brazilian moqueca, over rice with coriander
BBQ Veggie Meatballs with Baby Potatoes

BBQ Veggie Meatballs with Baby Potatoes

with orange mayo, roasted vegetables & Surinamese-style spices
Spicy Butter Tofu in Creamy Coconut Sauce

Spicy Butter Tofu in Creamy Coconut Sauce

over rice with coriander & bell pepper
Creamy Blue Cheese Rigatoni

Creamy Blue Cheese Rigatoni

with mixed mushrooms, endive & parsley
Panko Basa with Sticky Soy Vegetables

Panko Basa with Sticky Soy Vegetables

over garlic-ginger rice with furikake
Pumpkin-Peanut Butter Soup

Pumpkin-Peanut Butter Soup

with flatbread & a jammy egg