Skip to main content
Bao buns met krokante vegetarische schnitzel en kimchimayonaise

Bao buns met krokante vegetarische schnitzel en kimchimayonaise

met colesla, komkommersalade en kroepoek

Heb je een bamboe stoommandje of stoompan in huis? Verwarm de bao buns dan hierin. Gebruik kleine velletjes bakpapier zodat de bao's niet aan elkaar plakken.

Tags:
Veggie
Allergens:
Tarwe
Gluten
Soja
Gerst
Sesamzaad
Selderij

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Bao buns

(Contains: Tarwe, Gluten)

1 piece

Vegan schnitzel

(Contains: Tarwe, Gluten, Soja, Gerst May be present: Mosterd)

½ piece

Cucumber

50 g

Slaw mix

⅓ sachet(s)

Gomashio-herb mix

(Contains: Sesamzaad, Selderij)

5 milliliters

Soy sauce

(Contains: Tarwe, Gluten, Soja)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

Nutrition Values

Energy (kJ)2175 kJ
Calories520 kcal
Fat39.2 g
Saturated Fat4.7 g
Carbohydrate25.7 g
Sugar6.7 g
Dietary Fiber8.8 g
Protein11.8 g
Salt2.7 g
Iron2.1 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Small Bowl
Salad Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een grote kom per persoon : 1/2 el wittewijnazijn en 1/2 el mayonaise.
  • Voeg de mix van kool en peen in de kom met mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Laat intrekken tot serveren.
  • Meng in een kleine kom de sojasaus en de overige mayonaise samen. Bewaar apart to serveren.
Komkommersalade maken
2
  • Meng in een saladekom 1/2 el wittewijnazijn per persoon, de sesamolie en een snuf zout.
  • Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd vervolgens in halve cirkels.
  • Meng de komkommerplakjes met de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Bakken
3
  • Bak de bao broodjes 4 - 5 minuten in de oven.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg, zodra de olijfolie goed heet is, de vegetarische schnitzel toe en bak 2 - 3 minuten per kant, of tot hij goudbruin is.
  • Schud de pan tijdens het bakken af en toe zodat de schnitzel niet aanbakt.
Serveren
4
  • Snijd de schnitzel door de helft.
  • Snijd de bao broodjes open en besmeer met de mayonaise. Serveer eventueel de overige mayonaise ernaast.
  • Leg in elk bao broodje een deel van de koolsla en 1/2 vegetarische schnitzel.
  • Serveer de overige koolsla en de komkommersalade ernaast en garneer met de gomasio-tuinkruiden.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes