
Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 unit
Banaan
2 unit
Groene kiwi
200 milliliters
Volle yoghurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
30 g
Hennepzaad
2 unit
Kersenjam (potje)
1 teaspoon
Bakpoeder
(Contains: Melk (inclusief lactose), Lupine)
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
pinch
Zout

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.