
Je brengt de zalm-avocadobowl op smaak met furikake. Dit is een Japanse topping gemaakt van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
75 g
Quick-cook brown rice
⅓ piece
Cucumber
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
½ sachet(s)
Furikake
(Contains: Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ sachet(s)
Sweet chili sauce
½ piece
Tomato
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains: Sesamzaad)
25 g
Edamame
(Contains: Soja)
½ piece
Onion
40 g
Avocado dip
75 g
Hot smoked salmon flakes
(Contains: Vis)
1 teaspoon
Sugar
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper


Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

