Skip to main content
Spaghetti bolognese met gehakt
Spaghetti bolognese met gehakt

Spaghetti bolognese met gehakt

Met rucolasalade en komkommer

3.9
(575)

Tip: is de saus waterig? Haal de deksel dan in de laatste 2 minuten van de wok of hapjespan en laat op hoog vuur overtollig vocht verdampen.

Allergens:
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

10 g

Zonnebloempitten

(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

100 g

Gekruid rundergehakt

¼ can

Tomatenpuree

1.5 teaspoon

Paprikapoeder

⅓ can

Tomatenblokjes

90 g

Spaghetti

(Contains: Gluten May be present: Soja, Lupine, Mosterd, Ei)

40 g

Rucolamelange

⅕ unit

Komkommer

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories891 kcal
Energy (kJ)3727.9 kJ
Fat34 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate87 g
Dietary Fiber10 g
Protein34 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Pan
Tall-Sided Pan
Bowl
Plate

Cooking Steps

Snipper de ui
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn.

2

Kook 500 ml water per persoon voor de spaghetti in een pan met deksel.

3

Verhit een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur en rooster de zonnebloempitten, zonder olie, goudbruin.

4

Verhit vervolgens de olijfolie in de wok of hapjespan met deksel en rul het gehakt met de ui, knoflook, peper en zout 4 minuten op middelhoog vuur.

Voeg de tomatenpuree toe
5

Voeg de tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes en zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en kookde saus, afgedekt, 10 minuten op middelmatig vuur.

6

Kook ondertussen de spaghetti, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Meng de salade
7

Scheur de slamelange klein en snijd of schaaf de komkommer in dunne, halve plakken. Meng de komkommer en de slamelange met de extra vierge olijfolie, peper en zout in een saladekom.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
8

Verdeel de spaghetti over de borden. Schep de tomatensaus erover en garneer met de zonnebloempitten. Serveer met de salade.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes