
Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
175 g
Gnocchi
(Contains: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
100 g
Spinach
10 g
Grated Pecorino DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Blue cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Pear
½ piece
Onion
½ teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper

Weetje: Wist je dat peren flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.


Tip: Scheur de spinazie eventueel in kleinere stukken als je niet van groot spinazieblad houdt.
