Skip to main content
Romige caserecce met geroosterde pecannoten
Romige caserecce met geroosterde pecannoten

Romige caserecce met geroosterde pecannoten

Met broccoli, champignons en puntpaprika

3.8
(521)

Dit lekkere recept voor Romige caserecce met geroosterde pecannoten valt vast en zeker in de smaak. Alvast veel kookplezier en laat het gerecht je smaken!

Allergens:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

90 g

Casarecce

(Contains: Gluten May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)

½ unit

Ui

125 g

Broccoli

125 g

Champignons

½ unit

Paprika

15 g

Pecannoten

(Contains: Noten)

50 g

Kruidenroomkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 tablespoon

Tuinkers

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Witte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories736 kcal
Fat37 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate69 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber15 g
Protein23 g
Salt0.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Groenten snijden
1

Kook 500 ml water per persoon met een snufje zout in een pan met deksel voor de caserecce en broccoli. Snipper de ui. Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes. Snijd de champignons in plakjes en de puntpaprika in smalle, halve reepjes.

Caserecce koken
2

Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel. Kook na 4 – 5 minuten de broccoli mee. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Pecannoten roosteren
3

Verhit ondertussen een wok of hapjespan, zonder olie, op hoog vuur. Verkruimel de pecannoten boven de pan en rooster 2 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.

Groenten bakken
4

Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons en puntpaprika toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Knip ondertussen de tuinkers los.

Pasta mengen
5

Voeg de caserecce, broccoli, kruidenroomkaas en witte balsamicoazijn toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de pecannoten en de tuinkers.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes