Skip to main content
Reuzengarnalencurry met babygroenten
Reuzengarnalencurry met babygroenten

Reuzengarnalencurry met babygroenten

Heerlijke Oosterse smaken met bijzondere noedels

4.0
(3,9K)

De reuzengarnalen worden ook wel black tiger garnalen genoemd. Lees op ons blog waar deze garnaal zijn naam aan te danken heeft en waar deze precies vandaan komt! In combinatie met de Aziatische udonnoedels en minigroenten met maïs, doperwten en wortels is deze curry heerlijk.

Allergens:
Schaaldieren
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

150 g

Minigroenten

1 unit

Makkelijk te pellen garnalen

(Contains: Schaaldieren)

75 g

Rode currypasta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

100 g

Verse udonnoedels

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories532 kcal
Energy (kJ)2226 kJ
Fat24 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate37 g
Dietary Fiber6 g
Protein42 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Knife
Pan
Large Pan
Plate

Cooking Steps

Snijd de groenten klein
1

Snipper de ui. Snijd de peen in dunne plakken en de babymaïs in de lengte doormidden.

Roerbak de reuzengarnalen
2

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en roerbak de reuzengarnalen 2 minuten op hoog vuur. Haal uit de pan en bewaar apart.

Meng de groenten bij de currypasta
3

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de currypasta toe en bak al roerende 1 minuut. Voeg de peen, babymaïs en doperwten toe, meng alles goed met de currypasta en voeg 100 ml water per persoon toe.

4

Dek de pan af en laat 8 - 10 minuten op middelmatig vuur koken. Breng tussendoor eventueel op smaak met zout.

5

Voeg de udonnoedels en de garnalen, inclusief het bakvocht, toe en verhit afgedekt nog 2 minuten.

Verdeel het gerecht of de borden
6

Verdeel het gerecht over de borden.

Tip! Voeg minder currypasta toe als er kinderen mee-eten. Verdeel vlak voor het opdienen de curry over de borden van de kinderen, zet de pan vervolgens terug op het vuur, voeg de overige currypasta toe en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes