Skip to main content
Parelcouscous in tomatensaus
Parelcouscous in tomatensaus

Parelcouscous in tomatensaus

Met buffelmozzarella en bospaddenstoelenpesto

3.9
(166)

Vandaag maak je een tomatensaus van cherrytomaatjes. Dat ze kleiner zijn, betekent niet dat ze minder smaak hebben dan gewone tomaten - integendeel zelfs! De bospaddenstoelenpesto maakt de zoete tomatensaus lekker hartig. Door deze twee uitgesproken smaken te combineren maak je in een handomdraai een heerlijke saus.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

250 g

Rode cherrytomaten

85 g

Parelcouscous

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

½ teaspoon

Gedroogde oregano

60 g

Buffelmozzarella

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Bospaddenstoelenpesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten May be present: Pinda's, Selderij)

Not included in your delivery

½ unit

Groentebouillonblokje

1 unit

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3297 kJ
Calories788 kcal
Fat42 g
Saturated Fat19.9 g
Carbohydrate74 g
Sugar3.7 g
Dietary Fiber8 g
Protein25 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

cherrytomaten
1

• Breng 300 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel en verkruimel er het bouillonblokje boven. • Pers de knoflook of snijd fijn en halveer de rode cherrytomaten. • Kook de parelcouscous 11 – 12 minuten in de pan met bouillon en giet af.

bakken
2

• Verhit ondertussen de roomboter in een hapjespan op hoog vuur en fruit de knoflook 1 minuut. • Voeg de cherrytomaten, de gedroogde oregano, peper en zout toe en roerbak 4 – 5 minuten.

bakken
3

• Scheur de buffelmozzarella in grove stukken. • Voeg de parelcouscous, de bospaddestoelenpesto, peper en zout toe aan de hapjespan met tomaat en schep goed om.

bakken
4

• Verdeel de parelcouscous over de borden en garneer met de buffelmozzarella.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes