Skip to main content
Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met rozijnen en kersenjam

3.8
(2)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Volkoren pannenkoekenmix

(Contains: Gluten)

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

½ jar

Kersenjam (potje)

30 g

Rozijnen

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Not included in your delivery

120 milliliters

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2448 kJ
Calories585 kcal
Fat20 g
Saturated Fat9.9 g
Carbohydrate81 g
Sugar23.9 g
Dietary Fiber9 g
Protein22 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Mixing Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe

2

Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.

3

Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes