Skip to main content
Knapperige viswraps

Knapperige viswraps

2 porties | met dille-aioli en ingelegde ui

4.5
(24)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Kies deze week voor wraps met knapperige reepjes visburger, zelfgemaakte dille-aioli, zoetzuur ingelegde ui, sla en tomaat!

Tags:
Recipe
Allergens:
Tarwe
Vis
Spelt
Ei
Mosterd

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Flour tortillas

(Contains: Tarwe)

2 piece

Multigrain fish burger

(Contains: Tarwe, Vis, Spelt)

1 piece

Tomato

1 piece

Onion

10 g

Fresh dill

(May be present: Selderij)

50 g

Aioli

(Contains: Ei, Mosterd May be present: Selderij, Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

Not included in your delivery

1 tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1 teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2848 kJ
Calories681 kcal
Fat31.8 g
Saturated Fat6.7 g
Carbohydrate72.1 g
Sugar7.7 g
Dietary Fiber3.9 g
Protein24.5 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Large Frying Pan
Aluminum Foil
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de tomaat in blokjes en de ui in halve ringen.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker.
  • Voeg de ui en zout naar smaak toe aan de kom en meng goed door. Zet opzij tot serveren en roer af en toe door.
2
  • Snijd de dille fijn.
  • Verhit 1 el roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak wanneer de roomboter heet is de visburger 3 minuten per kant, tot hij gelijkmatig goudbruin is.
  • Snijd de visburger in reepjes.
3
  • Wikkel de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm ze 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de aioli met de dille en honing.
  • Breng op smaak met peper en zout en meng goed.
4
  • Besmeer de tortilla’s met de de dille-aioli. Verdeel de tomaat en sla erover.
  • Beleg met de visburger en garneer met de ingelegde ui.

This week's must-try HelloFresh recipes