Skip to main content
Kaas-spekomelet

Kaas-spekomelet

Met zuurdesembroodje

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja
Sesamzaad

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

50 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

4 slice

Ontbijtspek

2 unit

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Contains: Gluten, Soja, Sesamzaad)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2573 kJ
Calories615 kcal
Fat26 g
Saturated Fat11.2 g
Carbohydrate63 g
Sugar2.1 g
Dietary Fiber3 g
Protein30 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Stove
Baking Sheet
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak het zuurdesembrood 6-8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1-2 minuten.

4

Snijd het zuurdesembrood op en serveer de omelet erop.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes