Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
50 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Geraspte belegen kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4 slice
Ontbijtspek
2 unit
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Contains: Gluten, Soja, Sesamzaad)
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
Bak het zuurdesembrood 6-8 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1-2 minuten.
Snijd het zuurdesembrood op en serveer de omelet erop.