
Het geheim van een goede Italiaanse pasta? Eenvoud. Maar dat geldt niet voor de smaak. Het gehakt is alvast op smaak gebracht met Italiaanse kruiden en de mascarpone maakt het lekker romig. Door een beetje wittewijnazijn toe te voegen geef je het geheel een fris zuurtje, zo is het gerecht perfect in balans.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
90 g
Farfalle
(Contains: Gluten May be present: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
½ unit
Knoflookteen
1 teaspoon
Paprikapoeder
200 g
Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
(May be present: Selderij)
2.5 g
Verse krulpeterselie
(May be present: Selderij)
100 g
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
50 g
Mascarpone
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Wittewijnazijn
to taste
Peper en zout

Kook ruim water in een pan met deksel en kook de farfalle, afgedekt, in 8 – 10 minuten gaar. Giet daarna af (vang een scheutje van het kookvocht op) en laat uitstomen zonder deksel.Pers de knoflook of snijd fijn.

• Verhit de olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de knoflook, het paprikapoeder en de groentemix 6 – 8 minuten. • Hak de krulpeterselie grof. • Voeg het gehakt toe aan de hapjespan en bak 3 – 4 minuten. Bak het gehakt goed los en meng met de groenten.

• Voeg de mascarpone, 1 tl wittewijnazijn per persoon en de helft van de krulpeterselie toe aan de hapjespan, roer goed en breng op smaak met peper en zout.

• Schep de farfalle door de saus in de hapjespan en verdeel vervolgens over diepe kommen. • Garneer met de overige krulpeterselie.