Skip to main content
Farfalle met rundergehakt en groenten
Farfalle met rundergehakt en groenten

Farfalle met rundergehakt en groenten

met romige mascarpone en verse krulpeterselie

3.7
(397)

Het geheim van een goede Italiaanse pasta? Eenvoud. Maar dat geldt niet voor de smaak. Het gehakt is alvast op smaak gebracht met Italiaanse kruiden en de mascarpone maakt het lekker romig. Door een beetje wittewijnazijn toe te voegen geef je het geheel een fris zuurtje, zo is het gerecht perfect in balans.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

90 g

Farfalle

(Contains: Gluten May be present: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)

½ unit

Knoflookteen

1 teaspoon

Paprikapoeder

200 g

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(May be present: Selderij)

2.5 g

Verse krulpeterselie

(May be present: Selderij)

100 g

Rundergehakt met Italiaanse kruiden

50 g

Mascarpone

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Wittewijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3807 kJ
Calories910 kcal
Fat46 g
Saturated Fat21.2 g
Carbohydrate74 g
Sugar9.4 g
Dietary Fiber7 g
Protein46 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Kook ruim water in een pan met deksel en kook de farfalle, afgedekt, in 8 – 10 minuten gaar. Giet daarna af (vang een scheutje van het kookvocht op) en laat uitstomen zonder deksel.Pers de knoflook of snijd fijn.

Bakken
2

• Verhit de olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de knoflook, het paprikapoeder en de groentemix 6 – 8 minuten. • Hak de krulpeterselie grof. • Voeg het gehakt toe aan de hapjespan en bak 3 – 4 minuten. Bak het gehakt goed los en meng met de groenten.

Saus maken
3

• Voeg de mascarpone, 1 tl wittewijnazijn per persoon en de helft van de krulpeterselie toe aan de hapjespan, roer goed en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Schep de farfalle door de saus in de hapjespan en verdeel vervolgens over diepe kommen. • Garneer met de overige krulpeterselie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes