
Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Ga deze week voor een Amerikaanse klassieker - echte chocolate chip cookies, maar dan met 2 soorten chocoladechips!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
270 g
Flour
(Contains: Tarwe, Gluten)
100 g
Chocolate chips
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja)
½ sachet(s)
Baking powder
(Contains: Tarwe, Gluten May be present: Ei, Soja, Lupine, Melk (inclusief lactose))
120 g
Cane sugar
180 g
Butter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 g
White chocolate chips
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja)
8 tablespoon
Sugar
0.02 teaspoon
Salt


Tip: Gebruik eventueel een keukenmachine met deeghaak.

Tip: Past niet al het deeg op één bakplaat? Bak de koekjes dan in meerdere rondes of gebruik meerdere bakplaten.

Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden zodat ze weer lekker knapperig worden.