
Pastinaken zijn eigenlijk een van de oudste groenten die we kennen. Ze werden al in de oudheid gekweekt en werden vaak gebruikt als zoetstof voor gerechten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
40 g
Yazzara
(Contains: Melk (inclusief lactose))
80 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
75 g
Wholewheat couscous
(Contains: Tarwe May be present: Soja, Lupine, Mosterd)
½ unit
Onion
½ unit
Parsnip
½ sachet(s)
Ras el hanout
10 g
Hazelnuts
(Contains: Hazelnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ unit
Garlic
10 g
Raisins
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
½ unit
Carrot
½ unit
Lemon
175 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper



Weetje: Wist je dat 100 gram pastinaak bijna 20% van de ADH vezels bevat? Vezels houden je darmen gezond en dat heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo neem je voedingsstoffen beter op uit je eten en zorg je voor een sterke weerstand.
