Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Bruine ciabatta
(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
2 slice
Achterham
50 g
Geraspte grana padano
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
6 unit
Perssinaasappel
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 8 minuten in de oven.
Kluts de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers de sinaasappelen uit.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en leg de achterham erop. Bestrooi met de grana padano.
Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten. Verdeel de omelet over de broodjes. Serveer met het versgeperste sinaasappelsap.