Skip to main content
Casarecce met pesto en courgettelinten
Casarecce met pesto en courgettelinten

Casarecce met pesto en courgettelinten

met cherrytomaten en pompoenpitten

4.0
(228)

De Italianen staan bekend om hun eenvoudige, maar smaakvolle pasta's. Het recept van vanavond is daar een goed voorbeeld van. Ga jij voor echt Italiaans genieten? Dek de tafel dan op z'n Italiaans: leg alleen een vork neer als bestek. Buon appetito!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Courgette

125 g

Rode cherrytomaten

½ unit

Knoflookteen

90 g

Casarecce

(Contains: Gluten May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)

10 g

Pompoenpitten

(May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

40 g

Groene pesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten)

25 g

Grana padano-vlokken

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

¾ teaspoon

Rode wijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3466 kJ
Calories829 kcal
Fat42 g
Saturated Fat9.1 g
Carbohydrate80 g
Sugar17.1 g
Dietary Fiber8 g
Protein29 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de casarecce. • Schaaf de courgette met een dunschiller in de lengte in dunne linten. • Halveer de cherrytomaten. • Pers of snijd de knoflook fijn.

koken en bakken
2

• Kook de casarecce, afgedekt, in 10 –12 minuten gaar. Giet daarna af. Verhit een hapjespan of diepe koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. • Verhit de olijfolie in dezelfde pan op middelhoog vuur en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de cherrytomaten en de courgettelinten toe en bak 4 – 5 minuten.

mengen
3

• Meng de groene pesto en de rodewijnazijn door de groenten en schep goed om. • Voeg de casarecce toe aan de groenten, roer door en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de pasta over de borden. • Garneer met de grana padano en de pompoenpitten.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes