Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Banaan
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
30 g
Lijnzaad
(May be present: Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
100 g
Aardbei
5 g
Kokosrasp
(May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
1 teaspoon
Honing
pinch
Zout
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Prak de bananen met een vork in een kom. Voeg de eieren, het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork of een garde tot beslag.
Smelt ½ el roomboter per persoon in een koekenpan en bak 1 pannenkoek per persoon.
Snijd de aardbeien ondertussen in dunne plakken.
Verdeel de pannenkoeken over de borden, beleg met de aardbeien, schenk de honing erover en garneer met de kokosrasp.