Skip to main content
Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

servie dans un petit pain au levain

.

Allergens:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Ei
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

2 unit

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Contains: Gluten, Soja, Sesamzaad)

5 g

Verse bieslook

(May be present: Selderij)

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

40 g

Spekblokjes

drizzle

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Energy (kJ)2565 kJ
Calories613 kcal
Fat26 g
Saturated Fat9.3 g
Carbohydrate64 g
Sugar2 g
Dietary Fiber3 g
Protein29 g
Salt2.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

Highest-rated dinner recipes

This week's must-try HelloFresh recipes