Skip to main content
Zilvervliesrijst met groenten en omelet

Zilvervliesrijst met groenten en omelet

3.7
(404)

Een gerecht van zilvervliesrijst met een bite, zachtgebakken groenten met sojasaus en pikante rode peper. Dit serveer je met een omelet. Je garneert de maaltijd met een knapperige Oosterse notenmix van cashewnoten en pinda’s.

Allergens:
Sesamzaad
Ei
Pinda's
Noten
Selderij
Mosterd
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

70 g

Zilvervliesrijst

½ unit

Rode ui

¼ unit

Rode peper

150 g

Paksoi

100 g

Snijbonen, gesneden

5 milliliters

Sesamolie

(Contains: Sesamzaad)

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

25 g

Oosterse pinda-cashewmix

(Contains: Pinda's, Noten, Selderij, Mosterd, Zwaveldioxide en sulfiet)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

½ teaspoon

Honing

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Energy (kJ)2803 kJ
Calories670 kcal
Fat34 g
Saturated Fat7.4 g
Carbohydrate65 g
Sugar8 g
Dietary Fiber10 g
Protein21 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel en kook de Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel en kook de zilvervliesrijst, afgedekt, 12 - 15 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi klein
2

Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi klein.

Voeg halverwege de paksoi toe
3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de rode ui en rode peper 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de snijbonen, sesamolie, honing en 2 el water per persoon toe en bak, afgedekt,10 - 11 minuten op middellaag vuur. Voeg halverwege de paksoi toe.

Snijd daarna in punten
4

Kluts de eieren met een vork in een kom en voeg naar smaak peper en zout toe. Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin. Bak per 2 personen 1 omelet op middelhoog vuur, bak 3 - 4 minuten en keer halverwege om. Snijd daarna in punten.

5

Hak ondertussen de notenmix grof.

Garneer met de notenmix
6

Verdeel de rijst over de borden en serveer met de groenten en omeletpunten. Garneer met de notenmix.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes