
Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Garlic
½ piece
Bell pepper
½ sachet(s)
Mexican-style spices
⅓ pack
Lentils
10 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 g
Raisins
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
⅓ pack
Diced tomatoes with garlic & onion
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Onion
20 g
Leccino olives
75 g
White long grain rice
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper


Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.


Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de witte kaas.