Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Bruine ciabatta
(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 stalk
Verse bieslook
(May be present: Selderij)
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
drizzle
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Spekblokjes
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes op middelhoog vuur 2 minuten rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.
Snijd de ciabatta open en beleg met de omelet. Lekker met een glas melk.