Skip to main content
Snelle eenpanspasta met gehaktballen
Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Snelle eenpanspasta met gehaktballen

Met romige tomatensaus en courgette

4.1
(5,2K)

Deze eenpanspasta is niet alleen heel smaakvol, het staat ook nog eens zo op tafel. Zoals de naam van het recept al zegt heb je maar één pan nodig, waardoor je weinig afwas hebt. Wij hebben de gehaktballetjes alvast voor je gemaakt en gekruid met Italiaanse kruiden. Zo heb jij meer tijd om van dit lekkere gerecht te genieten!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

½ unit

Courgette

½ unit

Rode paprika

3 unit

Half-om-half gehaktballetjes met Italiaanse kruiden

½ pack

Tomatenblokjes met basilicum

75 g

Casarecce

(Contains: Gluten May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)

25 g

Kruidenroomkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte grana padano

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

250 milliliters

Runderbouillon

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3987 kJ
Calories953 kcal
Fat43 g
Saturated Fat18.6 g
Carbohydrate86 g
Sugar28 g
Dietary Fiber10 g
Protein49 g
Salt5.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Paring Knife
Pan with Lid

Cooking Steps

Snijden
1

• Bereid de bouillon. • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. • Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes.

Bakken
2

• Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur. Halveer de gehaktballen en bak ze 3 – 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. • Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart. • Bak de ui, knoflook, courgette en rode paprika 2 – 3 minuten in de soeppan in het bakvet van de gehaktballen.

Mengen
3

• Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook. • Weeg de casarecce af, voeg toe aan de soeppan en kook de casarecce in de saus, afgedekt, 5 – 6 minuten.

Serveren
4

• Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de grana padano en de gehaktballen toe. • Roer goed door en laat het geheel nog 3 – 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. • Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige grana padano.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes