
Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
120 g
Arugula & lamb's lettuce
25 g
Walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
40 g
Cranberry chutney
1 piece
Apple
8 milliliters
Olive oil with balsamic vinegar
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1 to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.
Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.