Skip to main content
Salade met geitenkaas en appel
Salade met geitenkaas en appel

Salade met geitenkaas en appel

met walnoot en cranberrychutney

4.6
(72)

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Tags:
Recipe
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Walnoten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Fresh goat's cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

120 g

Arugula & lamb's lettuce

25 g

Walnuts

(Contains: Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

40 g

Cranberry chutney

1 piece

Apple

8 milliliters

Olive oil with balsamic vinegar

Not included in your delivery

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

1 to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1825 kJ
Calories436 kcal
Fat30.8 g
Saturated Fat17.8 g
Carbohydrate18.3 g
Sugar6.4 g
Dietary Fiber2.3 g
Protein20.4 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.

2

Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.

This week's must-try HelloFresh recipes