Skip to main content
Roti met kruidige vegetarische reepjes
Roti met kruidige vegetarische reepjes

Roti met kruidige vegetarische reepjes

Eiwitrijke vegetarische reepjes van lupine in een kruidige stoof met veel groenten

3.5
(450)
Allergens:
Selderij
Mosterd
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

unit

Ui

unit

Knoflookteen

unit

Rode peper

g

Aardappelen

unit

vegetarische reepjes

teaspoon

Kerriepoeder

(Contains: Selderij, Mosterd)

g

Snijbonen

unit

Tomaat

g

Spinazie

(May be present: Selderij)

unit

Roti

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories600 kcal
Energy (kJ)2510.4 kJ
Fat15 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate69 g
Dietary Fiber18 g
Protein31 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Snijd de groenten klein
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Was de aardappelen (doré) grondig en snijd in blokjes van 2 cm.

Bak de vegetarische reepjes
2

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een grote wok of hapjespan met deksel en bak de vegetarische reepjes 3 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.

3

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan op laag vuur en fruit de ui, knoflook en rode peper 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de aardappelen en currykruiden toe en bak 1 minuut. Voeg 100 ml water per persoon toe, breng goed op smaak met peper en zout en kook, afgedekt, 15 minuten op middelmatig vuur.

Voeg de tomaat toe aan de wok of hapjespan
4

Dop ondertussen de snijbonen alleen bij de steelaanzet en snijd in stukken van 2 cm. Snijd de tomaat in blokjes. Voeg de snijbonen en tomaat direct toe aan de aardappelen en kook deze de resterende tijd mee. Voeg in de laatste 5 minuten de spinazie toe en breng verder op smaak met peper en zout.

5

Verwarm vlak voor het opdienen de roti een paar seconden aan elke kant in een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur.

Serveer met de roti
6

Verdeel het gerecht over de borden en verdeel de vegetarische reepjes hierover. Serveer met de roti.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes