Skip to main content
Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten
Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

3.8
(769)

Conchigli ken je misschien beter als pastaschelpen. Je kunt ze vullen of zo door de saus roeren. Je garneert deze pasta met pecannoten. Deze nootjes komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Daar groeien ze aan grote, hoge bomen. Door de noot te roosteren in een droge koekenpan krijgt hij een intensere smaak.

Allergens:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

125 g

Broccoli

125 g

Champignons

½ unit

Paprika

90 g

Conchiglie

(Contains: Gluten May be present: Soja, Mosterd, Lupine, Ei)

15 g

Pecannoten

(Contains: Noten)

50 g

Kruidenroomkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

to taste

Peper en zout

½ tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Witte balsamicoazijn

Nutrition Values

/ per serving
Calories701 kcal
Energy (kJ)2933 kJ
Fat34 g
Saturated Fat13 g
Carbohydrate70 g
Dietary Fiber11 g
Protein34 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

Snijd de broccoli in roosjes.
1

Kook 500 ml water per persoon met een snufje zout in een pan met deksel voor de conchigli en broccoli. Snipper de ui. Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de stam in blokjes. Snijd de champignons in plakken en de puntpaprika in dunne halve ringen.

2

Kook de conchigli, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel. Voeg na 4 – 5 minuten de broccoli toe. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Verhit een wok of hapjespan, zonder olie, op hoog vuur. Verkruimel de pecannoten boven de pan en rooster 2 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.

Bak de champignons en de paprika.
4

Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons en paprika toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de witte balsamicoazijn toe.
5

Voeg de conchigli, broccoli, kruidenroomkaas en witte balsamicoazijn toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 2 minuten.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de pecannoten.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes