Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van venkel en venkelzaad.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Knoflookteen
½ unit
Ui
½ unit
Paprika
125 g
Rigatoni
(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Mosterd, Ei)
100 g
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
½ pack
Tomatenblokjes met basilicum
25 g
Geraspte Italiaanse kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Panko paneermeel
(Contains: Gluten, Tarwe)
½ tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
¼ unit
Kippenbouillonblokje
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. Breng ruim water met een flinke snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de pasta. Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. Bak de kippendijreepjes, knoflook, ui en paprika 3 - 4 minuten. Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon en de tomatenblokjes. Laat zachtjes koken terwijl je de pasta kookt. Kook de pasta 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de pasta door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de pasta toe aan een ovenschaal en bestrooi met de panko en de overige Italiaanse kaas. Gratineer de pasta-ovenschotel 5 minuten in de oven.
Verdeel de pasta met kippendij in tomatensaus over de borden. Pas op, deze kan nog erg heet zijn!