Skip to main content
Oosterse gehaktballetjes met mangonoedels

Oosterse gehaktballetjes met mangonoedels

Geen spaghetti met gehaktballetjes in rode saus, maar noedels (lijkt op spaghetti) met licht voorgekruide gehaktballetjes in zoete saus! Een Aziatische versie van een Italiaans gerecht dus.

Allergens:
Gluten
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

½ unit

Rode paprika

⅓ unit

Paksoi

¼ unit

Mango

3 unit

Gekruide rundergehaktballetjes

70 g

Noedels

(Contains: Gluten)

1 unit

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

1 teaspoon

Honing

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories709 kcal
Energy (kJ)2966.5 kJ
Fat23 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate83 g
Dietary Fiber5 g
Protein40 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Casserole with Lid
Wok with Lid
Pan with Lid

Cooking Steps

Snijd de paksoi klein.
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de paprika in repen en de paksoi klein. Houd de witte delen van de paksoi apart van de groene bladen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de gehaktballen, afgedekt, 5 minuten rondom op middelhoog vuur. Haal daarna de gehaktballen uit de pan en houd warm in aluminiumfolie.

3

Kook ondertussen 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.

Voeg de paprika toe.
4

Zet de wok terug op laag vuur en fruit de ui en knoflook 2 minuten in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de paprika toe en leg de gehaktballetjes terug in de pan. Zet het vuur hoger en roerbak 3 minuten.

5

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten en giet daarna af.

6

Voeg de witte delen van de paksoi, de sojasaus en de honing toe aan de wok of hapjespan en roerbak 2 minuten. Voeg de noedels, mango en groene bladeren van de paksoi toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper.

Verdeel het gerecht over de borden.
7

Verdeel het gerecht over de borden.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes