Skip to main content
Oosters vispakketje met gestoomde groenten en kokosrijst
Oosters vispakketje met gestoomde groenten en kokosrijst

Oosters vispakketje met gestoomde groenten en kokosrijst

Heerlijk vol van smaak met romige prei en frisse cherrytomaten

Door de gember en limoen geef je dit gerecht een Oosters tintje. De zilvervliesrijst zorgt samen met de heekfilet en groenten voor een gezonde maaltijd. Bij de productie van zilvervliesrijst wordt alleen het buitenste laagje van de rijstkorrel verwijderd. Hierdoor bevat zilvervliesrijst meer vitamines en mineralen dan witte rijst, waarbij ook de vezellaag en de kiem wordt verwijderd.

Allergens:
Vis

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ unit

Verse gember

¼ unit

Rode peper

½ unit

Prei

75 g

Rode cherrytomaten

¼ unit

Limoen

100 milliliters

Kokosmelk

85 g

Zilvervliesrijst

1 unit

Heekfilet met huid

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories655 kcal
Energy (kJ)2741 kJ
Fat25 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate75 g
Dietary Fiber8 g
Protein28 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Lid
Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Snijd de groenten.
2

Schil de gember en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de prei in ringen en de cherrytomaten doormidden. Snijd de limoen in parten. Roer de kokosmelk goed door.

3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel. Voeg de prei, de helft van de rode peper, de helft van de gember en 1 el water per persoon toe. Breng op smaak met zout en eventueel peper en bak, afgedekt, 3 minuten.

4

Kook ondertussen 150 ml water per persoon voor de rijst in een pan met deksel.

Maak een vispakketje
5

Leg de heekfilet op aluminiumfolie en zorg ervoor dat het aluminiumfolie groot genoeg is om dicht te vouwen. Bestrooi de heekfilet met peper en zout en verdeel de prei erover. Verdeel de cherrytomaten over de prei, besprenkel met 1 el kokosmelk en vouw het aluminiumfolie dicht tot een pakketje. Bak het vispakketje 15 - 20 minuten in de oven.

6

Voeg de rijst, de overige rode peper, de overige gember, de overige kokosmelk en zout naar smaak toe aan de pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de rijst in 15 minuten op laag vuur droog. Laat daarna afgedekt nagaren.

Besprenkel de maaltijd naar smaak met limoensap.
7

Verdeel de vispakketjes over de borden. Serveer met de rijst en limoen. Besprenkel de maaltijd naar smaak met limoensap.

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Cheesy Chicken Birria Tacos

Cheesy Chicken Birria Tacos

with roasted bell pepper, sour cream & tomato salsa
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes
Steak with Balsamic Strawberry Jus

Steak with Balsamic Strawberry Jus

over garlic mash with sweet apple sauerkraut

This week's must-try HelloFresh recipes

Cod with Black Bean Noodles

Cod with Black Bean Noodles

with quick-pickled cucumber, scallions & bell pepper
Cheesy Chicken 'Kapsalon'

Cheesy Chicken 'Kapsalon'

with fries, garlic sauce & salad
Steak with Fries & Truffle Mayo

Steak with Fries & Truffle Mayo

with shallot jus & roasted vegetables
Chicken Sausages over Giant Couscous

Chicken Sausages over Giant Couscous

with labneh, eggplant & sumac
Shakshuka with Goat's Cheese

Shakshuka with Goat's Cheese

with naan & Greek-style spices
Garlic-Soy Chicken & Rice Bowl

Garlic-Soy Chicken & Rice Bowl

with crunchy peanuts & mango chutney mayonnaise
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Fusion Fish Tacos with Middle Eastern Spices

DIY Fusion Fish Tacos with Middle Eastern Spices

pick 'n' mix toppings: mango chutney, crunchy slaw & more!
Bulgur Bowl with Tzatziki & Crispy Chickpeas

Bulgur Bowl with Tzatziki & Crispy Chickpeas

with shaved almonds & tomato-cucumber salad
Italian-Style Chicken Cheeseburger

Italian-Style Chicken Cheeseburger

in tomato sauce with basil & potato wedges
Tortelloni with Sausage & Forest Mushrooms

Tortelloni with Sausage & Forest Mushrooms

with pecorino, mushroom pesto & chives
Courgette Al Forno with Conchiglie

Courgette Al Forno with Conchiglie

with mozzarella & homemade tomato sauce
Tomato Galette with Greek-Style Cheese

Tomato Galette with Greek-Style Cheese

with crema di balsamico & a side salad
Supergreen Naan Pizza with Greek-Style Cheese & Olives

Supergreen Naan Pizza with Greek-Style Cheese & Olives

with courgette, lemon, dill & pickled onion
Oyakodon Donburi with Teriyaki Chicken Omelette

Oyakodon Donburi with Teriyaki Chicken Omelette

Japanese-style rice bowl with quick-pickled vegetables
Chickpea Salad with Crispy Za'atar Flatbread & Beetroot

Chickpea Salad with Crispy Za'atar Flatbread & Beetroot

with tahini dressing, fresh herbs, cucumber & lemon
Cod Tempura Bowl with Mango & Wakame

Cod Tempura Bowl with Mango & Wakame

over rice with edamame & lime mayo
Creamy Goat's Cheese with Onion Jus

Creamy Goat's Cheese with Onion Jus

over carrot-spinach 'stamppot' with pecans
Fried Eggs with Serundeng-Style Topping & Rainbow Slaw

Fried Eggs with Serundeng-Style Topping & Rainbow Slaw

over lime rice with sweet chili mayo & fresh herbs
Salmon with Broccolini & Tahini Dressing

Salmon with Broccolini & Tahini Dressing

over bulgur with cherry tomatoes & toasted almonds