
Miso is een Japanse smaakmaker met een typische umamismaak. Umami betekent in het Japans hartig of heerlijkheid en is een van de vijf basissmaken.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Marinated steak
(Contains: Selderij May be present: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
½ bunch
Scallions
10 g
White miso paste
(Contains: Soja, Tarwe)
70 g
Corn
50 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ piece
Pak choi
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
500 milliliters
Water
½ piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
White wine vinegar

Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.



Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.