Skip to main content
Kogelbiefstuk met aardappelsalade
Kogelbiefstuk met aardappelsalade

Kogelbiefstuk met aardappelsalade

met geroosterde Turkse groene pepers

Rood, medium of doorbakken? Bak je biefstuk precies zoals jij hem lekker vindt. Hoe roder de binnenkant, hoe malser de biefstuk is. Voor zo'n resultaat hoef je het vlees alleen dicht te schroeien, door de biefstuk per kant een minuutje te bakken. Liever medium gebakken? Bak het vlees dan 2 à 3 minuten per kant. Als je je biefstuk helemaal doorbakken wilt, kun je het vlees het beste ongeveer 4 à 5 minuten per kant bakken.

Allergens:
Ei
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Kogelbiefstuk

200 g

Half kruimige aardappelen

3 unit

Turkse groene peper

½ unit

Ui

½ bunch

Verse rozemarijn

½ unit

Knoflookteen

25 g

Mayonaise

(Contains: Ei, Mosterd)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2540 kJ
Calories607 kcal
Fat31 g
Saturated Fat7.2 g
Carbohydrate46 g
Sugar8.7 g
Dietary Fiber8 g
Protein31 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Parchment Paper
Baking Sheet
Small Bowl
Bowl
Aluminum Foil
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Aardappelen koken
1

Haal de kogelbiefstuk uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil of was de aardappelen grondig en snijd in stukken van 1 – 2 cm. Zorg dat de aardappelen net onder water staan in een pan met deksel, breng aan de kook en laat, afgedekt, 12 – 15 minuten zachtjes koken. Giet daarna af, spoel met koud water en laat zonder deksel uitstomen.

Pepers bakken
2

Meng ondertussen de Turkse groene pepers op een bakplaat met bakpapier met de olijfolie. Breng op smaak met zout. Zet de bakplaat in de oven en bak 10 – 15 minuten, of totdat de pepers donker beginnen te kleuren. Draai halverwege om.

Mayonaise mengen
3

Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Ris ondertussen de naaldjes van het takje rozemarijn. Snijd de rozemarijn fijn en pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook en rozemarijn met de mayonaise.

Aardappelsalade maken
4

Voeg de mayonaise toe aan de aardappelen en meng goed. Breng de aardappelsalade op smaak met peper en zout.

Biefstuk bakken
5

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kogelbiefstuk 1 (rood), 2 – 3 (medium), of 4 – 5 (doorbakken) minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout en laat een paar minuten rusten onder alumiumfolie. Voeg ondertussen aan dezelfde koekenpan de ui toe en fruit 2 – 3 minuten. Voeg daarna de ui toe aan de aardappelsalade en schep om.

Serveren
6

Verdeel de aardappelsalade en Turkse groene pepers over de borden. Leg op elk bord een kogelbiefstuk.

More delicious recipes with similar ingredients

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Met rode pesto, tomaat en verse basilicum
Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Met citroenrisotto
Regenboogkrieltjes uit de oven

Regenboogkrieltjes uit de oven

met verse rozemarijn
Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Een kleurrijk gerecht met een romige saus
Fusilli integrale met oude kaas en pompoenpitten

Fusilli integrale met oude kaas en pompoenpitten

Met een romige saus op basis van avocado
Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Gevulde kipfilet met coppa di parma

Gevulde kipfilet met coppa di parma

Met ricotta, citroenrisotto en geroosterde courgette
Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Gemaakt van Libanees platbrood
Vegetarische paella met een eitje

Vegetarische paella met een eitje

Met rode paprika en groene snijbonen
Romige spaghetti met broccoli

Romige spaghetti met broccoli

met geitenkaas, walnoot en semi-gedroogde tomaten
Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Quesadilla van platbrood met tomaat en gruyère

Quesadilla van platbrood met tomaat en gruyère

Met een salade van Hollandse radijs en frisse citroen
Zalmtortilla met verse tijm en broccoli

Zalmtortilla met verse tijm en broccoli

Een Spaanse omelet van ei en aardappelen
Aardappeltortilla met een salade van geroosterde groenten

Aardappeltortilla met een salade van geroosterde groenten

Met aubergine, gele paprika en tomaat
Gnocchi met bospaddestoelenpesto, courgette en oude kaas

Gnocchi met bospaddestoelenpesto, courgette en oude kaas

Met een frisse rucolasalade
Zelfgemaakte pizza met groenten en oude kaas

Zelfgemaakte pizza met groenten en oude kaas

Kip met noedels en groenten

Kip met noedels en groenten

Handig voor mama & papa: de snijbonen zijn al gesneden!
Met kaas en citroen gevulde pasta met spinazie

Met kaas en citroen gevulde pasta met spinazie

Geserveerd met basilicum, grana padano en pompoenpitten
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous en knoflook-soepstengels

Tomaat-paprikasoep met parelcouscous en knoflook-soepstengels

Lekker zoet door de gedroogde abrikozen

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheese Schnitzel in Sage Butter with Giant Couscous

Cheese Schnitzel in Sage Butter with Giant Couscous

with lemon mayonnaise, pumpkin & parsnip
Chicken Sausages over Creamy Pesto Spaghetti

Chicken Sausages over Creamy Pesto Spaghetti

with mushrooms, leek & Italian seasoning
Sticky Harissa Eggplant Pizza with Kale & Mozzarella

Sticky Harissa Eggplant Pizza with Kale & Mozzarella

with caramelised onion & ras el hanout
Filet Mignon with Hollandaise Sauce

Filet Mignon with Hollandaise Sauce

with herbed baby potatoes, salad & honey-mustard dressing
Cheesy Chicken Tortilla Bake with Sour Cream

Cheesy Chicken Tortilla Bake with Sour Cream

on wholewheat tortillas with tomato salsa & corn
Jumbo Shrimp with Fresh Tagliatelle

Jumbo Shrimp with Fresh Tagliatelle

in spicy tomato sauce with Brandt & Levie sausage
Brandt & Levie Sausage with 'Stamppot' & Greek-Style Cheese

Brandt & Levie Sausage with 'Stamppot' & Greek-Style Cheese

with hidden veggies for kids: leek, carrot & onion
Wild Boar Ragù Bolognese with Gnocchi & Grana Padano

Wild Boar Ragù Bolognese with Gnocchi & Grana Padano

with bacon, red wine & arugula side salad
Chicken in Harissa-Pomegranate Sauce with Shaved Almonds

Chicken in Harissa-Pomegranate Sauce with Shaved Almonds

over fragrant courgette bulgur with fresh mint
Salmon in Creamy Garlic Sauce

Salmon in Creamy Garlic Sauce

over celeriac purée with a crisp endive salad
Bulgogi Steak Bowl

Bulgogi Steak Bowl

over rice with sesame slaw & gomashio
Bulgogi Noodle Stir-Fry with Turkey Breast

Bulgogi Noodle Stir-Fry with Turkey Breast

with scallions & black sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Creamy Fennel & Leek Lasagna

Creamy Fennel & Leek Lasagna

with fresh basil, Italian cheese & oregano
Sweet & Sticky Chicken with Gomashio Broccoli

Sweet & Sticky Chicken with Gomashio Broccoli

over garlic-ginger rice with crispy onions
Pasta Caprese with Serrano Ham

Pasta Caprese with Serrano Ham

with pesto rosso & pumpkin seeds
Salmon with Baby Potato Salad

Salmon with Baby Potato Salad

with apple, fennel & dill
BBQ Chicken Pitas with Cucumber Slaw

BBQ Chicken Pitas with Cucumber Slaw

with fresh herbs, fried onion & Romano pepper
Chicken Fillets with Sticky Orange Sauce

Chicken Fillets with Sticky Orange Sauce

with rosemary potato wedges & roasted broccoli
Hearty Beef & Pork Pie with BBQ Rub

Hearty Beef & Pork Pie with BBQ Rub

with carrot, tomato & celery