Skip to main content
Gourmetbox - Premium - Pasen
Gourmetbox - Premium - Pasen

Gourmetbox - Premium - Pasen

Allergens:
Gerst
Rogge
Tarwe
Lupine
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Schaaldieren
Vis
Ei
Gluten
Soja
Noten
Walnoten
Mosterd
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total1 hour 15 minutes
Cooking Time40 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

White baguette

(Contains: Gerst, Rogge, Tarwe May be present: Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei, Melk (inclusief lactose))

250 g

Unsalted butter

30 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

4 piece

Wild boar burger

4 piece

Mini hamburger bun

(Contains: Tarwe, Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad May be present: Noten, Soja, Ei, Gluten)

4 piece

Pork sausage with tomato & rosemary

(May be present: Mosterd, Selderij, Soja, Ei, Gluten)

80 g

Onion chutney

200 g

Grated Gruyère DOP

(Contains: Melk (inclusief lactose))

120 g

Shrimp

(Contains: Schaaldieren)

1 piece

Cod fillet

(Contains: Vis)

5 piece

Garlic

300 g

Diced potato

½ pack

Cookie dough salted caramel

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Soja May be present: Noten, Sesamzaad)

1 piece

Apple

150 g

Greek yogurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

0.99 teaspoon

Ground cinnamon

40 g

Chopped walnuts

(Contains: Noten, Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

125 g

Red cherry tomatoes

100 g

Mayonnaise

(Contains: Ei, Mosterd)

100 g

Organic full-fat yogurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 piece

Lemon

1 piece

Romano pepper

120 g

Cocktail sauce

(Contains: Ei, Mosterd)

1 piece

Courgette

125 g

Mushrooms

120 g

Peanut sauce

(Contains: Tarwe, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)

2 piece

Pear

100 g

Diced chicken

2 piece

Salmon fillet

(Contains: Vis)

10 g

Fresh dill & chives

1 piece

Rump steak

½ sachet(s)

Italian seasoning

2 piece

Pork belly

20 g

Garlic-ginger-chili mix

20 g

Salted peanuts

(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)

1 piece

Persian cucumber

35 g

East Asian-style sauce

(Contains: Tarwe, Gluten, Soja)

40 milliliters

Ketjap manis

(Contains: Tarwe, Soja)

50 g

BBQ Sauce

(Contains: Mosterd)

40 g

Truffle tapenade

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

3 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)16247 kJ
Calories3883 kcal
Fat234.8 g
Saturated Fat67.7 g
Carbohydrate285.5 g
Sugar103 g
Dietary Fiber25.5 g
Protein145 g
Cholesterol0.3 mg
Salt11.9 g
Potassium697.1 mg
Calcium37.8 mg
Iron1.1 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Grater
Large Bowl
Salad Bowl

Cooking Steps

Vistrio van zalm, kabeljauw en garnalen
1
  • Snijd de zalm in blokjes. Snijd de dille en bieslook fijn. Meng in een kom de verse kruiden met de zalm en 1 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout en dek af.
  • Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm.
  • Pers 1 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook met de garnalen en 1 el olijfolie per persoon (zie Tip). Meng goed en dek af.
  • Zet het vistrio in de koelkast tot gebruik.

Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.

Aardappelblokjes met geraspte gruyère
2
  • Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Snijd vervolgens de citroen in partjes.
  • Meng in een kom de mayonaise, de volle yoghurt en de citroenrasp. Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng in een kom de aardappelblokjes met 1 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak ze 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.
Gemengde groenten
3
  • Halveer de courgette in de lengte, snijd in repen en vervolgens in kleine blokjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
  • Meng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de courgette en puntpaprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot verder gebruik.
  • Bewaar de champignons in een apart schaaltje in de koelkast.

Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.

Vlees- en veggiekwartet met kipsaté, varkensworstjes, vegetarische nuggets en wildzwijnburgers met uienchutney
4

1. Voorbereiden

Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat. Serveer de vlees-, vis- en veggie-opties op tafel met de whiskeysaus en satésaus.


2. Bakken (aan tafel)

Bak de varkensworstjes en kipsatéblokjes tot ze gaar zijn (zie Tip 1). Bak de vegetarische nuggets goudbruin. Bak de wildzijnburgers gaar (zie Tip 2 & 3). Leg de raclettekaas in een pannetje en bak tot de kaas gesmolten is. Maak een burger met de wildzwijnburger of de vegetarische nuggets, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de raclettekaas en een paar slablaadjes.

Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes. Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat. Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.

Baguette met zelfgemaakte kruidenboter
5

1. Voorbereiden

Haal de roomboter uit de koelkast (zie Tip 1). Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de peterselie- en dilleblaadjes van de takjes en snijd ze zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.


2. Afbakken

Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng in een kom de roomboter, knoflook en 2/3 van de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip 2). Breng op smaak met peper en zout.


3. Serveren (aan tafel)

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.

Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.

Perencrumble
6

1. Voorbereiden

Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng de peer in een grote kom met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip 1).


2.Bakken (aan tafel)

Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn (zie Tip 2). Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.

Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.

Salade maken
7

  1. Salade maken

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip).


2.Serveren (aan tafel)

Serveer de salade in een saladekom aan tafel.

Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.

More delicious recipes with similar ingredients

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Mediterrane couscous met garnalen

Mediterrane couscous met garnalen

met gedroogde tomaten en pesto-vinaigrette
Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

met appel, komkommer en babyspinazie
Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Franse ovenschotel met aardappel en crème fraîche met een frisse salade
Gegratineerde pastaschotel

Gegratineerde pastaschotel

met broccoli en zongedroogde tomaten
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Varkenshaas met knapperige dragon

Varkenshaas met knapperige dragon

met champignonrisotto van orzo
Kabeljauw in beurre blanc met pastinaakchips

Kabeljauw in beurre blanc met pastinaakchips

met oesterzwammen en pastinaak-aardappelpuree
Kipworstjes met kruidige rijst

Kipworstjes met kruidige rijst

met knoflook-snijbonen in basilicumcrème
Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

classic Levantine rice & lentils with fried onions
Beet-iful Bacon Burger on a Black Charcoal Bun

Beet-iful Bacon Burger on a Black Charcoal Bun

with smoky sauce, fries & tomato-cucumber salad
No-Fish Fingers with Creamy Yogurt-Dill Potato Salad

No-Fish Fingers with Creamy Yogurt-Dill Potato Salad

with radish-mesclun salad & lemon wedges
Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

in creamy sauce with capers & cherry tomatoes
Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

over rice with spicy scallion salsa, cashews & cucumber
Zelfgemaakte visburger met ravigotesaus

Zelfgemaakte visburger met ravigotesaus

met frietjesduo van wortel en aardappel
Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

met avocado en salade
Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

met ravigotesaus en een frisse salade van courgettelinten en tomaat
Kabeljauw in ontbijtspek met gebakken wortelschijfjes

Kabeljauw in ontbijtspek met gebakken wortelschijfjes

met goudbruine aardappelschijfjes en ravigotesaus
Baconburger met romige aardappelpuree

Baconburger met romige aardappelpuree

met wortel, uienjus en bieslook
Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

met broccoli met gesmolten geitenkaas

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Steak with Béarnaise-Style Butter

Steak with Béarnaise-Style Butter

with mushrooms, spinach & baby potatoes
Mexican-Style Steak & Roasted Sweet Potato Bowl

Mexican-Style Steak & Roasted Sweet Potato Bowl

with avocado & tomato salsa
Pizza with Serrano Ham, Burrata & Blueberry Sauce

Pizza with Serrano Ham, Burrata & Blueberry Sauce

with cherry tomatoes, basil & arugula
Peachy Grain Bowl with Greek-Style Cheese Sauce

Peachy Grain Bowl with Greek-Style Cheese Sauce

with courgette, arugula, lentils & shaved almonds
Spaghetti & Meatballs in Creamy Tomato Sauce

Spaghetti & Meatballs in Creamy Tomato Sauce

with leek, mushroom & Mexican-style spices
Pork Sausage with Dill Mayonnaise

Pork Sausage with Dill Mayonnaise

with potatoes & green beans
Sticky Teriyaki Chicken Wings

Sticky Teriyaki Chicken Wings

over bulgogi rice with vegetables & sesame seeds
Creamy Hot Smoked Salmon Penne

Creamy Hot Smoked Salmon Penne

in spinach-leek sauce with lemon & dill
Chicken Fiocchi Tricolore Alla Ragù Bianco with Parmigiano Reggiano

Chicken Fiocchi Tricolore Alla Ragù Bianco with Parmigiano Reggiano

hidden courgette & broccoli! | with basil crème & Italian seasoning
Savoury Chicken-Turkey & Vegetable Strudel

Savoury Chicken-Turkey & Vegetable Strudel

with side salad & Greek-style cheese
Miso Salmon with Sesame-Dressed Salad

Miso Salmon with Sesame-Dressed Salad

with salted peanuts, pickled onion & yellow carrot
Flatbread Pizzas with Mushrooms & Bell Pepper

Flatbread Pizzas with Mushrooms & Bell Pepper

with mozzarella & Middle Eastern-style spices
Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

with fresh herbs, shaved almonds & dried cranberries
Roasted Eggplant with Tahini Sauce

Roasted Eggplant with Tahini Sauce

with Greek-style cheese & tomato couscous
Fragrant Coconut Fish Stew

Fragrant Coconut Fish Stew

inspired by Brazilian moqueca, over rice with coriander
BBQ Veggie Meatballs with Baby Potatoes

BBQ Veggie Meatballs with Baby Potatoes

with orange mayo, roasted vegetables & Surinamese-style spices
Spicy Butter Tofu in Creamy Coconut Sauce

Spicy Butter Tofu in Creamy Coconut Sauce

over rice with coriander & bell pepper
Creamy Blue Cheese Rigatoni

Creamy Blue Cheese Rigatoni

with mixed mushrooms, endive & parsley
Panko Basa with Sticky Soy Vegetables

Panko Basa with Sticky Soy Vegetables

over garlic-ginger rice with furikake
Pumpkin-Peanut Butter Soup

Pumpkin-Peanut Butter Soup

with flatbread & a jammy egg