The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
White baguette
(Contains: Gerst, Rogge, Tarwe May be present: Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei, Melk (inclusief lactose))
250 g
Unsalted butter
30 g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
4 piece
Wild boar burger
4 piece
Mini hamburger bun
(Contains: Tarwe, Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad May be present: Noten, Soja, Ei, Gluten)
4 piece
Pork sausage with tomato & rosemary
(May be present: Mosterd, Selderij, Soja, Ei, Gluten)
80 g
Onion chutney
200 g
Grated Gruyère DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
120 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
1 piece
Cod fillet
(Contains: Vis)
5 piece
Garlic
300 g
Diced potato
½ pack
Cookie dough salted caramel
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Soja May be present: Noten, Sesamzaad)
1 piece
Apple
150 g
Greek yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
0.99 teaspoon
Ground cinnamon
40 g
Chopped walnuts
(Contains: Noten, Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
125 g
Red cherry tomatoes
100 g
Mayonnaise
(Contains: Ei, Mosterd)
100 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Lemon
1 piece
Romano pepper
120 g
Cocktail sauce
(Contains: Ei, Mosterd)
1 piece
Courgette
125 g
Mushrooms
120 g
Peanut sauce
(Contains: Tarwe, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)
2 piece
Pear
100 g
Diced chicken
2 piece
Salmon fillet
(Contains: Vis)
10 g
Fresh dill & chives
1 piece
Rump steak
½ sachet(s)
Italian seasoning
2 piece
Pork belly
20 g
Garlic-ginger-chili mix
20 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
1 piece
Persian cucumber
35 g
East Asian-style sauce
(Contains: Tarwe, Gluten, Soja)
40 milliliters
Ketjap manis
(Contains: Tarwe, Soja)
50 g
BBQ Sauce
(Contains: Mosterd)
40 g
Truffle tapenade
to taste
Salt and pepper
3 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Olive oil
Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
1. Voorbereiden
Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat. Serveer de vlees-, vis- en veggie-opties op tafel met de whiskeysaus en satésaus.
2. Bakken (aan tafel)
Bak de varkensworstjes en kipsatéblokjes tot ze gaar zijn (zie Tip 1). Bak de vegetarische nuggets goudbruin. Bak de wildzijnburgers gaar (zie Tip 2 & 3). Leg de raclettekaas in een pannetje en bak tot de kaas gesmolten is. Maak een burger met de wildzwijnburger of de vegetarische nuggets, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de raclettekaas en een paar slablaadjes.
Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes. Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat. Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.
1. Voorbereiden
Haal de roomboter uit de koelkast (zie Tip 1). Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de peterselie- en dilleblaadjes van de takjes en snijd ze zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
2. Afbakken
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng in een kom de roomboter, knoflook en 2/3 van de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip 2). Breng op smaak met peper en zout.
3. Serveren (aan tafel)
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
1. Voorbereiden
Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng de peer in een grote kom met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip 1).
2.Bakken (aan tafel)
Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn (zie Tip 2). Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.
Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip).
2.Serveren (aan tafel)
Serveer de salade in een saladekom aan tafel.
Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.