Skip to main content
Caserecce integrale met kipgehaktballetjes en groenten

Caserecce integrale met kipgehaktballetjes en groenten

3.5
(874)

Deze populaire pasta maak je heerlijk romig met Alpro Cuisine. De fluweelzachte structuur van deze plantaardige variatie op kookroom gaat perfect samen met het kipgehakt. Onze slager heeft dit gehakt al voor je voorgekruid met Italiaanse kruiden als oregano en rozemarijn. Deze maken de balletjes extra lekker!

Allergens:
Gluten
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

125 g

Rode cherrytomaten

90 g

Volkoren casarecce

(Contains: Gluten)

3 unit

Kipgehaktballetjes met Italiaanse kruiden

1 teaspoon

Paprikapoeder

4 tablespoon

Alpro Cuisine

(Contains: Soja)

150 g

Spinazie

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories742 kcal
Energy (kJ)3105 kJ
Fat28 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate73 g
Dietary Fiber13 g
Protein40 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

Snijd de cherrytomaten doormidden.
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de caserecce. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de cherrytomaten doormidden.

2

Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de ui toe.
3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. Snijd de kipgehaktballen doormidden en bak, afgedekt, 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg halverwege de ui en knoflook toe.

Voeg de spinazie toe en laat slinken.
4

Voeg de cherrytomaten, paprikapoeder en Alpro Cuisine toe aan de wok of hapjespan en breng afgedekt aan de kook. Scheur vervolgens de spinazie, eventueel in delen, klein boven de wok of hapjespan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 minuten zachtjes doorkoken.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
5

Verdeel de caserecce en de saus met de kipgehaktballetjes over de borden.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes