Skip to main content
Beenham met honing-mosterdmarinade
Beenham met honing-mosterdmarinade

Beenham met honing-mosterdmarinade

met geroosterde groenten en zelfgemaakte rösti

.

Allergens:
Noten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total55 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

150 g

Spruiten

20 g

Hazelnoten

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

½ unit

Bospeen

1 unit

Knoflookteen

½ unit

Ui

200 g

Half kruimige aardappelen

5 g

Verse krulpeterselie

(May be present: Selderij)

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

1.5 teaspoon

Paprikapoeder

50 g

Spekblokjes

15 g

Parmigiano reggiano

(Contains: Melk (inclusief lactose))

40 g

Mayonaise

(Contains: Ei, Mosterd)

3 teaspoon

Honing

1.5 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 unit

Beenham met honing-mosterdmarinade

(Contains: Mosterd May be present: Selderij, Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Mosterd

½ tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Bloem

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)6816 kJ
Calories1629 kcal
Fat102 g
Saturated Fat31.3 g
Carbohydrate94 g
Sugar35.3 g
Dietary Fiber23 g
Protein71 g
Salt5.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Oven Dish
Tall-Sided Pan
Small Bowl
Bowl
Baking Sheet
Parchment Paper
Grater
Casserole with Lid

Cooking Steps

.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak in een kleine kom een marinade van per persoon 1/2 el mosterd en 2 tl honing. Breng op smaak met peper en zout. Leg de beenham in een ovenschaal, verdeel de honing-mosterdmarinade erover en bak 30 - 40 minuten in de oven. Halveer de spruitjes en hak de hazelnoten grof. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de hazelnoten tot ze beginnen te geuren. Haal uit de pan en bewaar tot serveren.

.
2

Verwijder het loof van de bospeen, maar laat een klein stukje groen zitten. Snijd grote bospenen in de lengte in kwarten en kleine doormidden. Meng in een kom per persoon 1/2 el olijfolie en 1 tl honing. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de bospeen over een met bakplaat met bakpapier en bak 18 - 22 minuten mee in de oven, naast of boven de beenham.

.
3

Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Was de aardappelen grondig. Rasp de aardappelen en ui met een grove rasp. Snijd de krulpeterselie fijn. Meng de geraspte aardappel en ui in een kom met de eieren, de helft van de knoflook, de helft van de krulpeterselie, het paprikapoeder en 1 el bloem per persoon. Breng het mengsel op smaak met flink wat peper en zout.

.
4

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote koekenpan. Schep, als de boter goed heet is, het aardappelmengsel in hoopjes in de pan. Bak de rösti's 4 - 6 minuten per kant en druk plat, zodat ze niet te dik zijn. Zorg dat ze goed stevig zijn voordat je ze omdraait. Je zult ongeveer 3 rösti's per persoon kunnen maken, afhankelijk van hoe groot je ze maakt (zie TIP).

.
5

Verhit 1/2 el boter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de spekjes en de overige knoflook 3 - 4 minuten. Voeg de spruitjes en 1 el water persoon toe en bak, afgedekt, 8 - 12 minuten (zie TIP). Schep af en toe om. Haal de beenham uit de oven en leg op een serveerschaal. Meng per persoon 1/2 el boter door het overgebleven vocht in de ovenschaal, zodat er een saus ontstaat. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.

.
6

Verdeel de rösti's over de borden. Serveer de beenham op een schaal, snijd deze vast in plakken en serveer de saus er in een klein kommetje bij. Verdeel de bospeen en spruiten over schalen of borden. Garneer de bospeen met de hazelnoten en de overige krulpeterselie. Rasp de parmigiano reggiano boven de spruiten. Serveer met de mayonaise.

More delicious recipes with similar ingredients

Smoothie met banaan, kokosmelk en dadelstukjes

Smoothie met banaan, kokosmelk en dadelstukjes

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Vispakketje met venkel, gebakken krieltjes en salade met sinaasappeldressing

Vispakketje met venkel, gebakken krieltjes en salade met sinaasappeldressing

Op smaak gebracht met verse dille
Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

De kippendij is gekonfijt in onder meer rozemarijn, tijm en knoflook
Zuid-Afrikaanse boboti met rundergehakt, bloemkool en rijst

Zuid-Afrikaanse boboti met rundergehakt, bloemkool en rijst

Lekker zoet met appel en rozijnen
Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst op een bedje van little gem
Ciabatta met ham-kaasomelet

Ciabatta met ham-kaasomelet

Met vers sinaasappelsap
Orzo met courgette, bospaddenstoelenkaas en verse salie

Orzo met courgette, bospaddenstoelenkaas en verse salie

Een Italiaans gerecht met gebakken champignons
Gnocchi met tijm en geitenkaas, honing en pompoenpitten

Gnocchi met tijm en geitenkaas, honing en pompoenpitten

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Gnocchi met buffelmozzarella en aubergine uit de oven

Gnocchi met buffelmozzarella en aubergine uit de oven

met basilicum en cherrytometen
Sinaasappel-amandelcake

Sinaasappel-amandelcake

Met een vleugje kaneel voor het ultieme herfstgevoel
Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

De runderrolletjes vul je zelf met olijventapenade
Biefstukpuntjes in soja-ketjapdressing

Biefstukpuntjes in soja-ketjapdressing

Met rijst en paksoi
Scandinavische salade met mosterdschol

Scandinavische salade met mosterdschol

Met gebakken aardappelen
Gekruide varkenshaasreepjes in sinaasappelsaus

Gekruide varkenshaasreepjes in sinaasappelsaus

Met roerbakgroenten en rijst
Fluweelzachte broccolisoep met danablu

Fluweelzachte broccolisoep met danablu

Met geroosterde ciabatta, kruidenroomkaas en pijnboompitten
Rijst met kastanjechampignons in zoete sojasaus

Rijst met kastanjechampignons in zoete sojasaus

Met geroosterde broccoli, cashewnoten en spiegelei
Geroosterde feta met honing en bataat

Geroosterde feta met honing en bataat

Met groene linzen, cherrytomaten en gemengde sla
Kokosrijst met pindasaus en gesmoorde groenten

Kokosrijst met pindasaus en gesmoorde groenten

Met een spiegelei en geroosterde pinda's
Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Met yoghurt-komkommersaus

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

with goat's cheese, courgette & lamb's lettuce
Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

over bulgur with lime, chili pepper & spinach
Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

with eggplant, crispy onions & East Asian-style sauce
Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

over bulgur with bell pepper & Romano beans
Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

with cashews, Thai basil & sesame seeds
Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

with roast potatoes & salad
Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

with courgette, za'atar & parsley
Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

in roasted bell pepper sauce with pistachios & arugula
Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

hidden courgette! | over couscous with parsley & Sicilian-style herbs
'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

over brown rice with tomato & furikake
Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

with quick-pickled cucumber & crispy onions
Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

with roasted cherry tomatoes, pistachios & parsley
Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

over garlic rice with broccolini & furikake
Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

over celeriac purée with sesame seeds & chili pepper
Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

over tomato bulgur with roasted courgette & bell pepper
Korean-Inspired Chicken Bao Buns

Korean-Inspired Chicken Bao Buns

with kimchi sauce, slaw & coriander
Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

with mini Roma tomatoes & rosemary
Feta in Rosemary-Panko Coating

Feta in Rosemary-Panko Coating

with onion chutney, baby potatoes & courgette salad
Cheesy Beef Taquitos

Cheesy Beef Taquitos

on wholewheat tortillas with tomato salsa & yogurt
Provençal-Style Meatloaf

Provençal-Style Meatloaf

over rice with roasted vegetables in tomato sauce