Skip to main content
Aziatische noedels

Aziatische noedels

met kool en zoete rozijntjes

3.4
(472)

Een eitje bakken is niet zo moeilijk! Bak samen met jouw ouders een eitje. Wedden dat het eitje dan nog lekkerder smaakt?

Allergens:
Amandelnoten
Zwaveldioxide en sulfiet
Gluten
Soja
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

5 g

Amandelschaafsel

(Contains: Amandelnoten May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

½ unit

Knoflookteen

10 g

Gele rozijnen

(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)

200 g

Mix van Chinese- en spitskool

1 unit

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

70 g

Noedels

(Contains: Gluten)

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

½ tablespoon

Ketjap manis

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2669 kJ
Calories638 kcal
Fat23 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate77 g
Dietary Fiber9 g
Protein27 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Rooster het amandelschaafsel.
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.

2

Verhit een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur en rooster het amandelschaafsel, zonder olie, goudbruin.

3

Snijd of pers de knoflook fijn.

Voeg de mix van Chinese- en spitskool toe.
4

Verhit de helft zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de mix van Chinese- en spitskool toe aan de wok of hapjespan en bak 1 minuut mee. Voeg de sojasaus en 2 el water per persoon toe en bak, afgedekt, 6 minuten. Voeg halverwege de rozijnen toe.

5

Kook ondertussen de noedels in de pan met deksel 3 – 4 minuten. Giet daarna af en spoel af onder koud water, zodat de noedels niet gaan plakken.

Bak twee spiegeleieren per persoon.
6

Verhit ondertussen de overige zonnebloemolie in een koekenpan, breek de eieren voorzichtig boven de pan en bak 2 spiegeleieren per persoon. Besprenkel met ketjap manis en bestrooi met peper en zout.

7

Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 1 minuut.

Serveer met de spiegeleieren en bestrooi met het amandelschaafsel.
8

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de spiegeleieren en bestrooi met het amandelschaafsel.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes