The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
American pancake mix
(Contains: Gluten)
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
30 g
Rozijnen
(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
1 unit
Appel
½ teaspoon
Gemalen kaneel
200 milliliters
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 unit
Honing
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Meng de pannenkoekenmix in een beslagkom met 2/3 van de melk. Voeg al roerende de eieren, de overige melk en de rozijnen toe. Laat het beslag 3 minuten rusten.
Smelt ½ el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 3 pannenkoekjes per keer. Bak door tot het beslag op is. Roer steeds het beslag even door, anders zakken de rozijnen naar de bodem.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in heel dunne parten. Stapel de pannenkoeken met steeds een paar partjes appel ertussen. Eindig met appel. Druppel er 1 tl honing per persoon over en bestrooi met een snufje kaneel.