
Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Jerusalem artichoke
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ piece
Courgette
⅓ piece
Lemon
15 g
Harissa
1 piece
Lebanese flatbread
(Contains: Tarwe)
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
½ pack
Chickpeas
½ sachet(s)
Ras el hanout
20 g
Labneh
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Olive oil
250 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?


