Skip to main content
Wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes van suikerbrood

Met romige bananensmoothie

4.3
(5)

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Lupine
Tree Nuts / Noix

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

300 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 unit

Friese suikerbol

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten, Lupine, Tree Nuts / Noix)

2 unit

Banaan

200 milliliters

Volle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

Energy (kJ)2502 kJ
Calories598 kcal
Fat17 g
Saturated Fat9.8 g
Carbohydrate88 g
Sugar55.3 g
Dietary Fiber3 g
Protein20 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Fork
Tall-Sided Pan
Plate
Food Processor

Cooking Steps

1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde smoothie. Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes