Skip to main content
Vlaflip met zure room

Vlaflip met zure room

Met frambozenjam en peer

4.8
(6)

Dit dessert is een variatie op het klassieke Hollandse toetje vlaflip. Je maakt laagjes van vanillevla, jam en zure room. Als extraatje voeg je verse peer toe.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total5 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

1 unit

Peer

300 milliliters

Vanillevla

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 cup

Frambozenjam

3 tablespoon

Biologische zure room

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Energy (kJ)1326 kJ
Calories317 kcal
Fat10 g
Saturated Fat6.3 g
Carbohydrate50 g
Sugar45.5 g
Dietary Fiber3 g
Protein6 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Snijden
1

Schil de peer (doy enné du Comice), verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.

Serveren
2

Verdeel de vanillevla over kommen of grote glazen. Garneer achtereenvolgens met de frambozenjam, de blokjes peer en als laatste een laagje zure room.

This week's must-try HelloFresh recipes