The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
125 g
Mushrooms
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
35 g
Semi-dried tomatoes
90 g
Linguine
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
⅓ sachet(s)
Dried oregano
100 g
Diced chicken breast
40 milliliters
Cooking cream
25 g
Grated mature goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
75 milliliters
Low sodium vegetable stock
Tip: Eet je dit gerecht met kinderen en houden ze niet van geitenkaas? Meng deze dan niet door de saus, maar zet alle geitenkaas apart op tafel als garnering.
Tip: Houd je van een geroosterde smaak? Verhit dan een koekenpan op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren.