
Viva l'Italia! Wij nemen je met de intense smaak van de rode pesto in dit gerecht mee naar Italië. Rode pesto is minder bekend dan de groene variant, maar minstens net zo lekker. Hij wordt gemaakt van zongedroogde tomaten en geeft een heerlijke mediterrane smaak aan deze pasta. De veldsla en het vers basilicum zorgen voor frisheid in het gerecht.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Shallot
½ piece
Red bell pepper
1 piece
Tomato
90 g
Conchiglie
50 g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2.5 g
Fresh basil
1 piece
Cod fillet
(Contains: Vis)
40 g
Pesto rosso
(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Pinda's, Noten)
40 g
Lamb's lettuce
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar

Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 25g feta en 70g conchiglie per persoon. De rest van de feta en conchiglie kun je bijvoorbeeld de volgende dag gebruiken in een salade.


• Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur, bak de kabeljauw 1 - 2 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.
• Voeg ondertussen de conchiglie en de rode pesto toe aan de wok of hapjespan en verhit 1 minuut.
• Maak in een saladekom een dressing van de zwarte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
• Meng de veldsla door de dressing.
