Skip to main content
Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra
Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

met pesto, courgette en cherrytomaten

4.2
(61)

Casarecce betekent huisgemaakt in het Italiaans. De specifieke vorm wordt bereikt door de pasta rond een klein stokje te rollen en is perfect om saus vast te houden.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Garlic

½ piece

Courgette

½ sachet(s)

Italian seasoning

125 g

Red cherry tomatoes

40 g

Green pesto

90 g

Casarecce

2 piece

Beef chipolata sausage

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 teaspoon

Balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories244 kcal
Energy (kJ)1021 kJ
Fat19.2 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate7.8 g
Sugar6.2 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein8 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Small Bowl
Fryingpan with lid
Grater
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de casarecce.
  • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de courgette in halve manen.
  • Meng in een kleine kom de knoflook, de helft van de olijfolie, de Italiaanse kruiden en de courgette.
  • Halveer de cherrytomaten en meng met de pesto in een andere kleine kom.

Tip: Wist je dat dit gerecht ongeveer 300 gram groente gevat?

Chipolata bakken
2
  • Kook de casarecce, afgedekt, in 10 – 12 minuten gaar. Giet daarna af.
  • Verhit de overige olijfolie in een koekenpan met deksel en bak de chipolataworstjes in 2 – 3 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Draai vervolgens het vuur laag, dek de pan af en bak nog 6 - 8 minuten.
Mengen
3
  • Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak de courgette 1 minuut.
  • Voeg de cherrytomaten toe en bak 4 – 5 minuten mee.
  • Rasp ondertussen de parmigiano reggiano.
  • Voeg 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, 2/3 van de geraspte parmigiano reggiano en de casarecce toe aan de groenten. Roer door en zet het vuur uit.
Serveren
4
  • Breng de pasta op smaak met peper en zout en verdeel over de borden.
  • Serveer met de chipolataworstjes en garneer met de overige parmigiano reggiano.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes