
Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt? Daarnaast bespaart dit jou ook nog eens tijd, over een win-winsituatie gesproken!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Vegan schnitzel
(Contains: Tarwe, Gerst, Soja May be present: Mosterd)
200 g
Potatoes
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
200 g
Broccoli
50 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper



Tip: Is de saus te dun? Voeg dan 1/2 tl bloem per persoon toe, roer goed door en laat nog 2 - 3 minuten inkoken. Is de saus te dik? Voeg dan een klein beetje extra water toe.

Weetje: Wist je dat je door de broccoli al meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt per portie? Daarnaast zit broccoli vol ijzer, calcium en kalium - goed voor een energiek gevoel, sterke botten en een gezonde bloeddruk.