
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak dat je het vlees niet zult missen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
½ piece
Courgette
½ piece
Bell pepper
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
¼ piece
Lime
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
¼ sachet(s)
Sweet chili sauce
2 piece
Flour tortillas
(Contains: Tarwe)
25 g
Grated mature cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Herbed cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olive oil
¾ tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper


Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de andere groenten.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

