
Dit gerecht brengt de rijke smaken van Bologna bij jou in huis, en dat in slechts 25 minuten!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
90 g
Spaghetti
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
⅓ piece
Courgette
½ piece
Carrot
1 slice
Bacon
½
Tomato paste
100 g
Beef mince with Italian seasoning
(May be present: Ei, Mosterd, Soja, Selderij, Gluten)
100 g
Passata
½ sachet(s)
Dried oregano
15 g
Grated Gouda
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Olive oil
75 milliliters
Water for the sauce
¼ piece
Low sodium beef stock cube
to taste
Salt and pepper

Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?


Tip: Heb je iets langer de tijd? Laat het geheel langer sudderen zodat de saus nog meer smaak krijgt! Voeg eventueel meer water toe als de saus snel indikt.

Tip: Door direct een kleine hoeveelheid saus door de pasta te mengen blijft de spaghetti niet aan elkaar plakken en krijgt iedere hap smaak.