Extra Caprese Salad
Extra Caprese Salad

Extra Caprese Salad

side dish | with arugula & crema di balsamico

Enjoy some caprese salad with your meal!

Allergens:
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

90 g

Arugula & lamb's lettuce

15 milliliters

Basil crème

10 g

Fresh basil

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Zwaveldioxide en sulfiet)

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Melk (inclusief lactose))

1 piece

Tomato

Nutrition Values

Energy (kJ)971 kJ
Calories232 kcal
Fat17 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate5.4 g
Sugar3.9 g
Dietary Fiber1.7 g
Protein14 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de mozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.