Skip to main content
Romige spaghetti met kipfiletstukjes als extra
Romige spaghetti met kipfiletstukjes als extra

Romige spaghetti met kipfiletstukjes als extra

met broccoli, geitenkaas en walnoot

4.3
(125)

Wat maakt broccoli een supergroente - de grote hoeveelheid aan a) vitaminen, b) vezels of c) ijzer? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Broccoli

½ unit

Sjalot

1 unit

Knoflookteen

35 g

Semi-gedroogde tomaten

90 g

Spaghetti

(Contains: Gluten May be present: Soja, Lupine, Mosterd, Ei)

½ sachet(s)

Gedroogde oregano

120 g

Kipfiletstukjes

40 milliliters

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte belegen geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

10 g

Walnootstukjes

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

75 milliliters

Groentebouillon

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories982 kcal
Energy (kJ)4108 kJ
Fat50 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate76 g
Sugar9 g
Dietary Fiber12 g
Protein51 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Large Sautépan with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de spaghetti en de broccoli. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Snipper de sjalot en pers de knoflook of snijd fijn.

Koken
2

Snijd de semi-gedroogde tomaten klein. Kook de spaghetti, afgedekt, 6 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 1 – 3 minuten de broccoli toe aan de spaghetti. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Roomsaus maken
3

Verhit de olijfolie in een grote hapjespan met deksel en fruit de sjalot, knoflook en gedroogde oregano 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de kipfiletstukjes toe en bak 6 - 8 minuten mee. Voeg de bouillon, kookroom, spaghetti, broccoli en de helft van de geitenkaas toe en breng aan de kook. Meng er de semi-gedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de pasta met kipfiletstukjes over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes